Zelf tomatensoep maken

Zelf tomatensoep maken

U kunt soep uit een pakje nemen of uit blik maar het lekkerst is zelf tomatensoep maken. U moet er dan verse ingrediënten en kruiden in doen om zo de beste en lekkerste tomatensoep te krijgen. Zelf tomatensoep maken is ook leuk om te doen en uw gezinsleden, vrienden en vriendinnen zullen verrukt zijn over de volle heerlijke smaak.

Zelf tomatensoep makenVariaties

Tomatensoep kunt u zowel in de zomer als in de winter eten en is er in vele variaties. U kunt zelf tomatensoep maken op Italiaanse wijze waarbij veel pomodori tomaten worden toegevoegd evenals veel basilicum. U kunt ook zelf tomatensoep maken op de Chinese manier. Kenmerk is de zoete smaak en er wordt azijn en gember toegevoegd die deze soep zo bijzonder maakt.

Basis

Bij zelf tomatensoep maken is de basis rijpe tomaten, groentebouillon natuurlijk, wat knoflook en verse groenten. Om de tomatensoep nóg lekkerder te maken en ook wat voller kunt u kipfilet nemen of soepvlees. En u weet het, kinderen zijn dol op gehaktballetjes! Kinderen zijn echter ook fan van kleuren, dus als je toch vlees wil vermijden – kies dan voor creativiteit zoals deze mooie regenboogsoep!

Serveren

Een heerlijke zelfgemaakte tomatensoep wordt pas helemaal af door er knapperig stokbrood met kruidenboter bij te serveren en een smakelijk glas rode wijn mag niet ontbreken aan het smulfestijn.

Reacties zijn gesloten.